Homøopatisk Medicin 

Homøopatisk Medicin har i mere end 200 år været anvendt som lægemidler til både alvorlige og kroniske sygdomme, - også på hospitaler i Danmark før i tiden - og mange læger anvender i dag homøopatisk medicin på hospitaler i bl.a. Tyskland, England, Sverige og Frankrig.

Homøopatisk Medicin tager udgangspunkt i substanser fra plante- dyre- og mineralrigerne og råvarerne udvælges med stor omhu.

Planterne er fortrinsvis dyrket økologisk/biodynamisk eller indsamlet i den fri natur.

Princippet bag homøopatisk medicin er som udgangspunkt, at de stærkt fortyndede stoffer kan helbrede symptomer som svarer til de symptomer som svarer til de symptomer stoffet selv forårsager, hvis man tager det i ufortyndet form.

Medicinen har vist mange hurtige lindringer og egner sig derfor også godt til både mindre og større børn, idet medicinen generelt ikke har nogen bivirkninger, som syntetisk medicin ofte kan have..........

Der findes homøopatisk medicin til de fleste almindelige sygdomme i dag: Influenza, Høfeber, Blærebetændelse, Åreknuder, Øjenbetændelse, Eksem, Dårligt immunsystem, Allergier, Slidgigt, Iskias, Rygproblemer, Inkontinens, Mellemørebetændelse, Leddegigt, Galdeproblemer, Forkalkning, Visse former for Angst, Forstoppelse, Søvnproblemer, Astma, Jernmangel, Blodmangel, Arvæv, Lungebetændelse (kold og varm), Lægkramper m.m.m.

Midlerne tages ofte i vand et par gange om dagen til problemerne er afhjulpet.

Inden angivelse af medicinen, er det meget vigtigt at have dannet sig et helhedsbillede af sammenhængen, således at en ren symptom-behandling undgås.

Virkningen af homøopatisk behandling fremmes, når der samtidig arbejdes med de levende processer igennem den Rytmiske Massage, såfremt der arbejdes ud fra det samme menneskebillede.